عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : دو شنبه 5 فروردين 1387
بازدید : 778
نویسنده : علیرضا

منابع خبری عربی و اسرائیلی با انتشار شایعه ای درباره ترور بشار اسد توسط یکی از محافظان ایرانی اش، جنگ روانی تازه ای را علیه ایران و سوریه براه انداخته اند. به گزارش خبرآنلاین از ساعاتی پیش سایت العرب از ترور بشار اسد توسط یکی از محافظان ایرانی اش! خبر داد و نوشت اسد پس از این حادثه به بیمارستان شامی دمشق منتقل شده است. این ادعا، بلافاصله توسط برخی از وب سایت های مخالف اسد دامن زده شد و برخی از منابع خبری فارسی مخالف نظام و نه چندان معتبر نیز آن را با آب و تاب بازتاب داده اند. درهمین حال وب سایت نیویورک دیلی نیوز در گزارشی بر نادرستی این ادعا تاکید کرده و نوشت: گزارش های آنلاین عربی درباره ترور و کشته شدن بشار اسد بسیار اغراق آمیز به نظر می رسد. رسانه های عربی شنبه شب گزارش دادند که بشار اسد توسط یکی از محافظان ایرانی اش ترور شده و در شرایط نا مساعدی به سر می برد. این وب سایت آمریکایی در ادامه گزارش خود می افزاید: اما خبرهای تکمیلی و استخبارات بعمل آمده بعدی همگی نشان می دهد که تیراندازی به رئیس جمهوری سوریه دروغ بوده است و او هم اکنون زنده و سرحال است. از زاویه دید این وب سایت آمریکایی انتشار چنین اخباری حاکی از هرج و مرجی است که در سوریه پدید آمده و همچنان ادامه دارد. نیویورک دیلی نیوز حتی انتشار خبر استعفای معاذ الخطیب رهبر مخالفان سوریه را نیز از اخبار حیرت انگیز و جالب روز شنبه دانسته است. به گزارش خبرآنلاین یکی دیگر از نشانه ها مبنی بر بی اساس بودن این خبر و یا جنگ روانی بودن آن علیه ایران و سوریه تاکید بر ایرانی بودن ضارب بشار اسد در این خبر بی اساس است درحالیکه اندک آشنایی با سیستم امنیتی و حفاظتی حزب بعث برای تشخیص نادرست بودن این ادعا کافی است. در سیستم بسیار پیچیده حفاظتی، امنیتی و حراست فیزیکی حزب بعث آن هم برای افراد رده بالای حزب مانند رهبر آن و یا شخص رئیس جمهور ، صرفا از وفادار ترین افراد حزب بعث و درباره شخص اسد از وفادارترین علوی های سوری استفاده می شود و آنها در این زمینه کوچکترین میدانی به افراد دیگر از تابعیت های ایرانی یا لبنانی نمی دهند و از بیان این موضوع نیز ابایی ندارند. با این حساب حتی اگر خبر ترور بشار اسد کمترین محلی از اعراب داشته باشد، ایرانی بودن ضارب او یک دروغ مضحک است که به نظر می رسد از روی تعمد و با اهدافی خاص از سوی رسانه های عربی و اسرائیلی روی آن تاکید شده است.
 



:: موضوعات مرتبط: تازه ترین خبرها , ,
تاریخ : یک شنبه 4 فروردين 1387
بازدید : 843
نویسنده : علیرضا

 

به نقل از خبرگزاری تابناک(3/01/91)

پایان دور تازه صحنه گردانی «من وتو» با فتوایی تازه
هم می توان محجبه بود، هم خواننده!

این نوع برخورد با دین یکی از انگلیسی ترین شیوه های برخورد با اعتقادات سایر ملل تلقی می شود که با حفظ پوسته و سطح دین نظیر حجاب مشکلی ندارد اما به شدت پیگیر به تغییر تمامی لایه زیرین دین است.



همان گونه که پیش بینی می شد و مخاطبان نیز به این بازی پی برده بودند، یکی از برنامه های محوری «من و تو» بدون در نظر گرفتن شعور مخاطب، با یک چینش حساب شده، یک دختر محجبه را در مسابقه خوانندگی اش راه داد و برنده یک دوره از این مسابقه کرد تا این پیغام را پیش روی مخاطب ایرانی قرار دهد که در رویکردی پاردوکسیکال می توان هر عملی که در اسلام حرام است را انجام داد و خود را متعهد به عمل به احکام اسلام نیز جلوه داد!
به گزارش «تابناک»، «آکادمی گوگوش» یکی از برنامه های محوری است که برای این شبکه بیننده جذب کرده و بسیاری از مخاطبان این شبکه ماهواره ای فارسی زبان تصور می کنند این برنامه برای شناسایی استعدادهای خوانندگی و معرفی آنها به افکارعمومی و در واقع یک سکوی پرش برای مستعدها در حوزه موسیقی پاپ محسوب می شود اما با گذشت چند دوره از برگزاری این برنامه و مشخص شدن فرجام خوانندگان این برنامه، همه چیز رنگ باخت.

برگزیدگان این برنامه که عمدتاً ار سطح متوسطی برخوردار بودند، با جایزه نقدی نه چندان بالای این برنامه تنها چند ویدئوکلیپ مستقل ساختند و به واسطه آنکه از توانمندی بالایی برخوردار نبودند، خیلی زود به حاشیه رفتند و حتی در میان آن گروه از خوانندگان متوسط آن سوی آبی نیز نتوانستند به مقبولیت و ماندگاری حداقلی دست یابند و کار تا آنجا بالا گرفت که برخی از آنها با حضور در دیگر شبکه های ماهواره ای به نادیده گرفته شدن توسط مسئولان برنامه ای که منتخبش بودند، اعتراض کردند.




با این وجود، این برنامه همچنان استمرار یافته و در دور تازه این برنامه یک اتفاق جالب افتاد که اگر کلیت این برنامه برای پیگیری همین اتفاق طراحی شده باشد نیز دور از انتظار نیست. یک دختر جوان که عنوان می کند همسری آلمانی دارد، با حجاب کامل که حتی در ایران نیز از سوی هر دختری رعایت نمی شود، به جمع نفرات برتر راه می یابد و مرحله به مرحله پیش می آید.


این دختر برای حفظ حدود شرعی حتی با مردان در این برنامه دست نمی دهد و در این زمینه ها قائل به احکام دینی تشیع است اما در عین حال یکی از محکم ترین احکام دینی که تمامی مراجع تشیع بر آن وحدت نظر دارند را نادیده می گیرد و بر احکام دیگر تاکید می ورزد. این نوع برخورد با دین یکی از انگلیسی ترین شیوه های برخورد با اعتقادات سایر ملل تلقی می شود که با حفظ پوسته و سطح دین نظیر حجاب مشکلی ندارد اما به شدت پیگیر به تغییر تمامی لایه زیرین دین است.

 




جالب اینکه این دختر محجبه در نهایت ساعتی پیش به عنوان خواننده برتر این دوره از این برنامه نیز انتخاب شد و به واقع این پیغام غیرمستقیم برای تماشاچی ارسال شد که می توان ظاهر دینی داشت و دیگر احکام را نیز رعایت نکرد و من باب مثال با حجاب بود اما رقاصه بود یا دست به شرب خمر زد یا مکرر دروغ گفت و خیانت کرد. این قرائت پرتناقض از دین ساده تر از کنار گذاشتن کامل دین مورد توجه قرار می گیرد و از این منظر در این برنامه نیز به صورت کاملاً حساب شده، چنین جمع بندی برای مخاطب پیش کشید.

بی شک اگر یک زن غیرمحجبه در این برنامه بخواند و برگزیده شود که اتفاق مسبوق به سابقه ای بوده، جای تعجب ندارد، چرا که طبیعتاً به هیچ یک از احکام قائل نیست اما چنین پارادوکسی و اینکه می توان با حفظ حجاب خواننده موفق شد، به شدت عجیب است. به هر حال می توان چند صدای سطح پایین را با یک دختر دارای صدای متوسط در چنین مسابقه ای در یک گروه قرار داد و رای ها را به یک سو جهت دهی کرد تا چنین نتیجه گیری برسد، هرچند شاید چنین رویه ای کاملاً اتفاقی بوده باشد!

در هر صورت این اتفاق بدون برنامه ریزی صورت پذیرفته باشد یا این برنامه با آمارهای غیرمنطقی رای دهندگانش یک طراحی ویژه را در پیش گرفته باشند، هر انسان فاقد حداقل منطق می تواند درک کند که چنین پارادوکسی را نمی توان به مخاطب ایرانی ارائه کرد و توقع پذیرشش را داشت و برای عادی سازی چنین فتواهای تازه و من درآوردی، نیاز به ده ها برنده محجبه دیگر در این سلسله برنامه هاست!

فیلم نظر آرمیا در مورد حجابش

 

 



:: موضوعات مرتبط: تازه ترین خبرها , ,
تاریخ : یک شنبه 4 فروردين 1392
بازدید : 832
نویسنده : علیرضا


واردات انواع خودروی سواری به کشور در 11 ماهه سال جاری با رشد 8.1 درصدی به 38 هزار و 399 دستگاه رسید.

به گزارش باشگاه خبرنگاران براساس تازه‌ترین آمار گمرک ایران در 11 ماهه امسال ارزش واردات انواع خودروی سواری نیز با رشد 25.8 درصدی بالغ بر 932 میلیون دلار شد. همچنین وزن خودروهای وارداتی هم 9.5 درصد بیشتر شده و به 63 هزار تن رسید.

میانگین قیمت هر خودروی سواری وارداتی طی 11 ماهه 1391 مبلغ 24 هزار و 267 دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش 16.3 درصدی را نشان می‌دهد.

امارات، کره‌جنوبی و کویت سه مبدا اصلی واردات خودرو به ایران در 11 ماهه امسال بودند، اگرچه سهم فقط دو کشور امارات و کره‌جنوبی از واردات خودروی ایران به حدود 85 درصد رسید.
پیش‌بینی می‌شود با توجه به روند کنونی تا پایان سال ارزش واردات خودروی ایران از مرز یک میلیارد دلار فراتر برود.

همچنین آمار گمرک ایران نشان می‌دهد که در 11 ماهه امسال صادرات خودروی کشور از نظر تعداد و ارزش به ترتیب 170.6 و 204.6 درصد افزایش یافته و به 49 هزار و 952 دستگاه و 294 میلیون دلار رسید.

میانگین قیمت هر خودروی سواری صادراتی طی 11 ماهه سال جاری مبلغ 5885 دلار بود که نسبت به سال گذشته افزایش 12.5 درصدی را نشان می‌دهد.

در این مدت عراق مقصد 98.3 درصد از خودروهای صادراتی ایران بود. تعداد اندکی خودرو نیز به بازارهایی مانند آذربایجان و اوکراین صادر شد.



:: موضوعات مرتبط: تازه ترین خبرها , ,
تاریخ : یک شنبه 4 فروردين 1392
بازدید : 947
نویسنده : علیرضا

ا نگاهی به افزایش تعداد قراردادهای ثبت شده در پیش‌فروش واحدهای مسکونی طی چهار سال گذشته شاهد افزایش هشت برابری پیش‌فروش آپارتمان هستیم؛ به گونه‌ای که پیش‌فروش واحدها از 10 هزار واحد به 80 هزار واحد رسیده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران امسال با افزایش تعداد قراردهای ثبت شده مسکن در بخش پیش‌فروش، بازهم این افزایش مربوط به استان تهران است که از میان بیش از 80 هزار قرارداد ثبت‌شده، سهم تهران بیش از 24 هزار قرارداد است.

تعداد کل قرارداهای پیش‌فروش‌ واحدهای مسکونی طی چهار سال اخیر 163هزار و 924 قرارداد بوده است.

درحالیکه در گوشه و کنار شهر ساخت و ساز واحدهای مسکونی و مجتمع‌های با تعداد بالا به چشم می‌خورد، ‌باید راهکاری برای فروش این واحدها و ادامه روند ساخت و ساز در نظر گرفته شود که یکی از راه‌حل‌های فروش قطعی واحدهای در حال ساخت، پیش‌فروش آنهاست که طی چند سال اخیر رونق گرفته و آمارهای اعلام شده نشانگر افزایش بیش از 69 هزار قرارداد پیش‌فروش طی چهار سال اخیر است.

شاید افزایش تعداد قراردادهای پیش‌فروش، نشان‌دهنده میل به خرید واحدهای نوساز است؛ به گونه‌ای که در سال 88 تعداد این قراردادها 10هزار و 984 قرارداد بود که در سال89 به 23هزار و 426 قرارداد رسید و در سال گذشته نیز با افزایش بیش از دو برابر به 48 هزار و 764 قرارداد رسید و در 11 ماهه امسال نیز با افزایش چشمگیر به میزان 80 هزار و 750 قرارداد.

برخی از کارشناسان معتقدند:" میل به خرید واحدهای نوساز، سازندگان را به ساخت و ساز امیدوار کرده است. از سوی دیگر با پیش‌فروش واحدها، سازندگان در زمان ساخت بخشی از هزینه‌های صرف شده خود را دریافت می‌کنند و توانایی ادامه ساخت و ساز را دارند و دیگر مهندسان ساختمان بدهکار شهرداری، کارگران، مهندسان ناظر و ... نمی‌شود:.

البته پیش فروش واحدهای مسکونی مشکلاتی از قبیل پرداخت نکردن به موقع مبلغ تعهد شده از سوی خریدار و تحویل ندادن به موقع واحد مسکونی از سوی سازندگان را در بر دارد. همچنین معمولا در قراردادهای پیش‌فروش، موضوع معامله در زمان انعقاد وجود ندارد و توافق طرفین بر ساخت آپارتمان در زمان آینده است لذا ممکن است مساحت ساختمان ساخته شده با مساحت مورد توافق، اختلاف داشته باشد. مشکلات دیگری همچون تغییر مصالح ساختمانی با آنچه وعده داده می‌شود، وجود دارد که این مشکل شایع‌ترین اختلاف پیش‌فروش مسکن است.



:: موضوعات مرتبط: تازه ترین خبرها , ,
تاریخ : یک شنبه 4 فروردين 1392
بازدید : 1110
نویسنده : علیرضا

داستان طلا و ارز در سال 91 داستان مهیجی است که مرور آن بعد از یک سال نشان میدهد که چگونه یک بازار در واکنش به فضای متغیر اقتصادی میتواند به مرکز توجهات افکار عمومی تبدیل شود. به گونه ای که تقریبا در سال 91 هر فردی از هر طبقه و هر قشری اگر نه هر روزه اما هر هفته از بهای طلا و ارز سوال میپرسید. مروری بر اتفاقات این عرصه در سال 91 نا گفته های بسیاری در خود دارد.

به گزارش تابناک، بدون شک در سالی که گذشت موضوعات اقتصادی بسیاری در کشور وجود داشت ه مورد توجه افکار عمومی داخل و خارج واقع شد و تاثیرات بسیاری بر معیشت ایرانیان گذاشت. از موضوع توقف هدفمند سازی یارانه ها تا تحریم های غرب و افزایش نرخ تورم و ارز و طلا. اما در این میان شاید آنچه بیش از همه درگیری مردم و افکار عمومی را به شکل روزمره به خود جلب کرده بود، موضوع طلا و ارز بود.

این امر ناشی از چند عامل اساسی بود. همزمان با شروع بحث تحریم در کشور، بالارفتن انتظارات تورمی در جامعه منجر به آن شد که بسیاری از افراد شروع به سرمایه گذاری بر روی طلا و ارز کرده و با خارج کردن سرمایه خود از بانکها و بخشهای مولد اقتصاد همچون بازار سرمایه، آن را روانه بازار ارز و طلا کنند.

از سویی حجم بالای نقدینگی در جامعه و عدم وجود سیاستهای صحیح اقتصادی و پولی در کشور حرکت روان و مداوم سرمایه ها به سمت بازار طلا و ارز را ممکن ساخت و در نتیجه به یکباره طلا و ارز توانست نقطه تمرکز جامعه را به عنوان یک بازار اصلی از آن خود سازد.

از افزایش تحریمی تا کاهش تحریمی

با شروع تحریم های غرب بر علیه کشور دولت و سیاستگذاران در مجلس، اقدام به اتخاذ تصمیماتی کردند که هرچند در منطق صحیح بود اما در روش کاملا اشتباه و آسیب رسان بودند. از جمله طرح مجلس و کمیسیون اقتصادی برای ممنوعیت عرضه ارز مسافرتی و دانشجویی.

منطق پشت این تصمیمات جلوگیری از هدر رفت ارز کشور بود اما اشتباه در روش آنجایی بود که حذف یکباره این عرضه، بدون در نظر آوردن حجم تقاضایی که از طریق آن به بازار آزاد روانه میشود و بدون از بین بردن ملزومات آن، منجر به افزایش مجدد نرخ ارز در بازار آزاد شد.

هنوز تبعات این تصمیم ها بر بازار به پایان نرسیده بود که دولت اقدام به اولویت بندی واردات و تخصیص ارز به آنها کرد. داستان اولویت بندی البته داستانی پیچیده بود و سررشته های آن به طرح راه اندازی بورس ارزی باز میگشت. بورسی که البته هیچ گاه راه نیفتاد تا فرزند کوچک شده اش، اتاق مبادلات ارزی، جای آن را بگیرد.

تصور دولت بر این بود که از کانال اتاق مبادلات خواهد توانست مدیریت ارز را به شکل کلی در دست بگیرد و نرخ مبادلاتی را به عنوان نرخ ارز اصلی در کشور جا بیندازد. اما هیچ گاه دولت به این امر پی نبرده بود که عدم عرضه ارز به میزان کافی به وارداتی که به ارز قیمت پاین عادت کرده و بد عادت شده است از یک سو، و مکانیزم تند و پیچیده تخصیص ارز که عملا منجر به هزینه های اضافی برای وارد کننده میشود، از سوی دیگر، منجر به آن خواهد شد که باز هم بازار آزاد قبله وارد کنندگان باقی بماند.

در نتیجه نرخ ارزی که چندی پس از راه اندازی اتاق مبادلات ارزی میرفت تا کمی آرام بگیرد با مشاهده ضعف اتاق مبادلات مجددا افسار پاره کرد و برای مدت زمانی تقریبا طولانی اثبات کرد که خیال پایین آمدن از 3 هزار تومان را ندارد.

بقیه مطالب را در ادامه مطلب بخوانید...

در یک ماه اخیر و بعد از مذاکرات آلماتی و شایع شدن اخباری مبنی بر حذف زود هنگام و تدریجی تحریم ها، بازار با یک شوک ناگهانی مواجه شد و شاهد سقوط شدید بهای ارز طی 2 روز متوالی بود. به گونه ای که در این دو روز بهای ارز حدود 400 تومان افت کرد.

هرچند مشخص شد که این اخبار از پشتوانه چندان قوی برخوردار نیست و حداقل جزئیات آن هنوز مشخص نشده و بازار مجددا به حالت اول آن بازگشت، اما همین امر ماهیت بازار و اثر عرضه و تقاضا و کنش روانی در آن را به خوب نشان داد. موضوعی که اگر مسئولان هشیار باشند به خوبی از آن برای کنترل بازار میتوانند بهره ببرند.



:: موضوعات مرتبط: تازه ترین خبرها , ,
تاریخ : یک شنبه 4 فروردين 1392
بازدید : 858
نویسنده : علیرضا

تکرار ادعاهای باراک اوباما درباره برنامه هسته ای ایران، تشدید اقدامات سخت گیرانه دولت آمریکا علیه بانک های مرتبط با ایران، گمانه زنی پیرامون مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا، ادعای جدید مقامات سعودی علیه ایران و محکومیت ترور یک روحانی بلندمرتبه سوری، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.

به گزارش «تابناک»، بخشی از اخبار امروز مطبوعات جهان درباره ایران، به روابط ایران و آمریکا و موضع گیری های مقامات آمریکایی درباره ایران اختصاص دارد. در این رابطه، روزنامه «واشنگتن پست» اظهارات روز گذشته باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا را مورد توجه قرار داده که بار دیگر ادعاهای سابق خود درباره ایران را تکرار کرده است. به نوشته این روزنامه، اوباما گفته امیدوار است برای جلوگیری از ساخت سلاح هسته ای توسط ایران، نیازی به اقدام نظامی نباشد؛ اما اظهار داشته در واکنش به این موضوع، هرگز هیچ گزینه ای را از روی میز برنمی دارد. وی که در جریان کنفرانسی خبری در اردن سخن می گفته، همچنین تأکید کرده ایالات متحده به اعمال فشار بر ایران از راه های غیرنظامی ادامه می دهد.

در همین راستا، خبرگزاری «رویترز» از برنامه دولت آمریکا برای تشدید اعمال مجازات ها علیه بانک هایی خبر داده که تحریم های ایران را رعایت نکنند. به نوشته این خبرگزاری، وزارت خزانه داری آمریکا با اعمال طرح هایی جدید، از این پس بانکدارانی را که بانک های آنان به کشورهایی چون ایران برای دور زدن تحریم ها کمک کنند، شخصاً مسئول دانسته و جریمه خواهند کرد. سخنگوی وزارت خزانه داری آمریکا گفته این تغییر در قوانین، در راستای تلاش دولت این کشور برای اعمال مسئولیت های فردی و در نظر گرفتن خطاهای شخصی در میان بانک ها است که می تواند در مواردی سبب کمک به دور زدن تحریم ها از سوی ایران شود.

اما در این میان، روزنامه «خلیج تایمز» با انتشار تحلیلی به بررسی موضوع مذاکرات احتمالی ایران و آمریکا پرداخته است. این روزنامه می نویسد در شرایطی که پس از گذشت ده سال از زمان حمله ایالات متحده به عراق، دولت آمریکا مشغول ارزیابی هزینه ها و فایده های جنگ عراق است، رویکرد کنونی واشنگتن در قبال برنامه هسته ای ایران، ضرورت احتیاط جهت عدم تکرار اشتباهی مشابه را مطرح می نماید. به اعتقاد خلیج تایمز، این امر در تأکیدهای مکرر مقامات آمریکایی، به ویژه شخص باراک اوباما بر مذاکره مستقیم با ایران خود را نشان داده است. این روزنامه در ادامه به بررسی روند جاری در مذاکرات هسته ای ایران و نیز مباحث مطرح پیرامون احتمال مذاکره مستقیم ایران و آمریکا پرداخته است.

در میان دیگر اخبار، روزنامه سعودی «عرب نیوز» یکی از مطالب امروز خود را به شاخ و برگ دادن به ادعای اخیر مقامات ریاض مبنی بر دستگیری یک شبکه جاسوسی مرتبط با ایران اختصاص داده است. این روزنامه می نویسد اتهام جاسوسی برای ایران در مورد 18 نفری که روز یکشنبه از سوی پلیس سعودی بازداشت شدند، تأیید شده و اسناد مربوط به جاسوسی این افراد نیز در قالب صدا و تصویر موجود است. عرب نیوز می نویسد یکی از مقامات مجلس شورای عربستان از دولت این کشور خواسته در صورت اثبات دخالت ایران در این موضوع، اقدام متقابل دیپلماتیک علیه ایران انجام شود. این فرد همچنین با طرح ادعای وجود شبکه های مشابه وابسته به ایران در یمن، کویت و بحرین، آن را نشانه ای از تمایلات توسعه طلبانه ایران دانسته است.

در نهایت، خبرگزاری فرانسه موضع ایران در قبال ترور یکی از رهبران مذهبی سوریه را در قالب خبری منتشر نموده است. این خبرگزاری می نویسد ایران، مهمترین متحد منطقه سوریه، انجام یک حمله انتحاری در مسجدی در دمشق را که به کشته شدن روحانی ارشد سنی مذهب این کشور و دستکم 40 تن دیگر انجامید، محکوم کرده است. در این مطلب با اشاره به بیانیه منتشر شده از سوی وزارت خارجه ایران، آمده به اعتقاد جمهوری اسلامی ایران، این ترور با نقشه رژیم صهیونیستی، آمریکا و متحدان منطقه ای آنان انجام گرفته است.



:: موضوعات مرتبط: تازه ترین خبرها , ,
تاریخ : یک شنبه 4 فروردين 1392
بازدید : 744
نویسنده : علیرضا

سال 91 به عنوان آخرین سال برای دولت دهم، سال بسیار سختی از جهت مدیریت تدبیر امور در کشور بود، چرا که سخت‌ترین تحریمی که در مورد یک ملت می‌توان اعمال کرد همان تحریم منابع درآمدی یک ملت است که مستقیماً معیشت مردم را مورد هدف قرار می‌داد و در مورد ملت ایران اعمال شد.

به گزارش «تابناک»، از سوی دیگر حجم عظیمی از فشارهای سیاسی و اقتصادی داخلی از سوی برخی از افراد شرایط را برای مردم سخت تر کرد. بعید است در طول تاریخ معاصر ایران هیچ دولتی فشاری که در سال 91 به دولت دهم وارد آمد را تجربه کرده باشد، حتی اگر شرایط سال 1331 را بررسی کنیم، با موضوع تحریم فروش نفت ایران از سوی دولت انگلیس روبه‌رو می­‌شویم اما می‌بینیم با توجه به وضع اقتصادی آن زمان، دولت وقت فشار زیادی را تحمل نکرد.

با این حال ارزیابی ها از عملکرد دولت در سال گذشته نشان از یک بی انضباطی مدیریتی دارد که باعث شد فشار ها بر مردم دو چندان شود.

مهمترین اتفاق سال 91 و نمایندگان مجلس

نادر قاضی پور نماینده مردم ارمیه در ارزیابی سال 91 گفت: سال 91 برای ایران اسلامی از لحاظ جریانات سیاسی بخصوص در ارتباط با سوریه و غزه سالی پرتلاطم بود و البته جمهوری اسلامی با سربلندی از این مهم بیرون آمد؛ بخصوص در مورد جنگ داخلی سوریه. اما از لحاظ افت ارزش پول ملی و عدم انضباط مالی سال بسیار بدی بود. دولت در سال 91 بی انضباط ترین دولت در انضباط مالی بود ولی با وجود مشکلات، ملت ایران اسلامی در 22 بهمن اعلام کردند که ما ایستاده ایم و از رهبرمان جدا نخواهیم شد.

وی در مورد میزان تحقق شعار حمایت از تولید ملی در سال 91 گفت: مقام معظم رهبری سال 90 را سال جهاد اقتصادی نامیدند اما دولت کار عملیاتی ای در این زمینه انجام نداد. در سال 91 نیز که سال حمایت از تولید ملی بود عملکرد دولت بر خلاف حمایت از تولید ملی بود.

وی در مورد اتفاقات رخ داده در سال گذشته گفت: مهترین اتفاق سال 91 افت ارزش پول ملی بود و مهمترین اتفاق مجلس این بود که قوانین متعددی تصویب کرد و با اتحاد و یکپارچگی اجازه نداد فاز دوم هدفمندی اجرا شود.

همچنین دکتر حسن نژاد نماینده مردم مرند ارزیابی خود را از سال گذشته اینگونه عنوان کرد: در سال 91 مجلس هشتم روزهای پایانی خود را می گذراند و درگیر بودجه بود و انتظار خاصی از آن نمی رفت.

مجلسی بود که سنت شکنی کرد و سوال از رئیس جمهور را مطرح کرد و این پیغام را داد که از رئیس جمهور هم می توان سوال کرد. مجلس نهم نیز در زمان شروع درگیر انتخابات فراکسیون ها و کمیسیون ها بود و می توان گفت که اتفاق مهم در آن زمان انتخاب آقای لاریجانی به عنوان رئیس مجلس بود که نشان داد مجلس نهم در قید و بست دولت نخواهد بود. از اتفاقات دیگر طرح مباحث اقتصادی در مجلس بود. در مجموع مجلس با توجه به اینکه حساسیت بالایی نسبت به معیشت مردم داشت، عملکرد خوبی داشت.

وی گفت: مهمترین اتفاق سال گذشته نیز این بود که مجلس اجرای فاز دوم هدفمندی را متوقف کرد.



:: موضوعات مرتبط: تازه ترین خبرها , ,

صفحه قبل 1 ... 7 8 9 10 11 ... 12 صفحه بعد

سلام این وبلاگ وبلاگیست متفاوت، چون در آن از شیر مرغ تا جون آدمیزاد پیدا میشه. موضوع اصلی این وبلاگ sms و آهنگ و اخبارو فیلم و عکسه ولی موضوعات دیگه مثل vpnوساکس هم بعضی مواقع دیده میشه. ایشاالله خوشتون بیاد...فقط نظر یادتون نره در ضمن کپی کردن از مطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع مجازه

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان همه چیز دونی و آدرس mahdans.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com